"Het nieuwe museum ‘Liberation Garden’, dat geopend wordt in 2021,
neemt je mee in een spannend en meeslepend verhaal."

CHINEES PAVILJOEN OPEN OP ERFGOEDDAG!

Heb je bijzondere WO II-spullen die volgens jou een plekje verdienen in het museum? Breng dan op erfgoeddag een bezoekje aan het Chinees Paviljoen! 

Zondag 28 april, van 10.00 tot 17.00 uur

Dit jaar staat erfgoeddag in Leopoldsburg
in het teken van het nieuwe museum ‘Liberation Garden’. Hiervoor doen we een warme oproep: voor het museum zijn we op zoek naar bijzondere, lokale collectiestukken uit de tijd van WO II. Dus ben je in het bezit van spullen, brieven of documenten uit de tijd van WO II waar een mooi verhaal aan vasthangt en die je eventueel wil schenken of in bruikleen wil geven aan het museum, kan je op erfgoeddag terecht in het Chinees Paviljoen.
Daar voorzien we een team van WO II-experts die je meer uitleg kunnen geven over je spullen. De meest bijzondere spullen kunnen eventueel een vast plaatsje krijgen in het nieuwe museum. Zeker stukken uit de eindfase van de oorlog en over de Bevrijding zijn interessant voor het museum. Maar ook als je gewoon meer info wil kan je terecht bij ons team van experts, die je met plezier verder helpen!

Daarnaast
kan je van 10.00 tot 17.00 uur gratis het Chinees Paviljoen en de tuin bezoeken
en krijg je meer indo over het museumproject. En na je bezoek kan je gezellig
napraten in het cafetaria van het CC, met een hapje en een drankje!

Volgende