Liberation Garden

Huisreglement

Bezoek en toegang

Liberation Garden is elke dag open voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur, uitgezonderd op maandag.
Om het betalend gedeelte te bezoeken, moet je in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs.

Er bestaat geen herroepingsrecht. Overeenkomstig artikel VI.53, 12° van het Wetboek Economisch Recht heeft de klant niet het recht om een aankoop te herroepen.

Om een bezoek voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, vragen we om respectvol te zijn naar anderen toe en geen hinder te veroorzaken. Gelieve niet te roken, roepen, rennen of luid te telefoneren in het museum.
Voorwerpen die een risico zouden kunnen vormen voor de veiligheid zijn niet toegelaten.
Huisdieren zijn niet toegelaten in het museum, uitgezonderd assistentiehonden. Het aanraken van de expo is niet toegelaten tenzij anders vermeld. Het personeel ziet erop toe dat deze regel wordt nageleefd. Liberation Garden is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke voorwerpen. Na sluitingstijd worden achtergelaten voorwerpen beschouwd als verloren voorwerpen. Contacteer het museum op tel nr +32 11 29 38 00 of per mail om jouw verloren voorwerp op te halen.

Cameratoezicht

Er is cameratoezicht in het hele museumgebouw. Meer informatie over het gebruik van beelden vind je in onze privacyverklaring.

Toegankelijkheid

Liberation Garden is integraal rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift. Er is een andersvalidenparking voorzien voor de deur.

Heb je vragen over toegankelijkheid, neem dan contact op via het museum op tel nr +32 11 29 38 00 of per mail.

Lockers

Rugzakken, handtassen, enz. zijn toegelaten in het museum. In het inkomgebouw zijn gratis lockers beschikbaar om je spullen op te bergen. De lockers werken met stukken van 1.  Voorwerpen die te groot zijn om in een locker op te bergen, zijn niet toegelaten in het museum (bv. vouwfietsen of steps). Het museumpersoneel kan steeds oordelen of een voorwerp al dan niet kan worden meegenomen tijdens je museumbezoek. Kinderwagens, rollators en rolstoelen en andere hulpmiddelen voor personen met een handicap zijn uiteraard toegestaan in het museum.

Eten en drinken

Etenswaren en dranken zijn niet toegelaten in Liberation Garden.

Fotograferen en filmen

Tijdens een museumbezoek is fotograferen en filmen toegelaten (zonder flits en statief). Selfiesticks en drones zijn niet toegelaten in het museum. Foto’s, video- en filmopnamen mogen alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden gebruikt worden. We vragen om andere bezoekers niet te storen tijdens het maken van foto’s of beelden voor privégebruik. Wil je Liberation Garden vermelden in je post op sociale media? Heel graag, dankjewel!

WiFi

Het WiFi-netwerk is een dienst voor de bezoeker. We garanderen niet dat dit netwerk altijd toegankelijk is en we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele uitval van het internet, netwerk en/of verlies van data door technische of andere storingen. Wanneer je dit netwerk gebruikt, verklaar je dat je akkoord gaat met onze bezoekersvoorwaarden en deze te respecteren. Dit is een onbeveiligd netwerk. Derden kunnen informatie onderscheppen die je verstuurt en ontvangt. Zorg er dus voor dat je toestel goed beveiligd is.
We staan niet toe dat je anonieme verbindingen maakt zoals bijvoorbeeld via VPN services. Illegale handelingen zijn expliciet verboden. Dit zijn onder andere en niet exhaustief hacking, piraterij, discriminerend gedrag en kinderpornografie.
Persoonlijke gegevens die wij mogelijk van jou te weten komen door het gebruik van dit netwerk worden niet door ons verwerkt, gebruikt of aan derden verstrekt.
Bij misbruik verbind je je ertoe om Liberation Garden en de gemeente Leopoldsburg te vergoeden tegen alle aanspraken of vorderingen als gevolg van een inbreuk daarop.   

Maatregelen ziekte en corona

Bij ziekteverschijnselen blijft het aangeraden om thuis te blijven. Verder blijven de maatregelen aangegeven door de overheden van toepassing.

Algemene bezoekersvoorwaarden

Door het reserveren en/of betalen van een ticket dat toegang geeft tot Liberation Garden, in het kader van een museumbezoek, tentoonstelling en/of activiteit, evenement, aanvaardt de bezoeker de algemene bezoekersvoorwaarden en museumregels, en verklaart zich bijgevolg akkoord met het naleven van de geldende richtlijnen tijdens de volledige duur van het museumbezoek.